Forum 'Script' Problem - Wings900 Discussion Forums Wings900 - Model News

Go Back   Wings900 Discussion Forums > Wings900 Ground Control > Model Database and MyCollection

Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread
Old 07-04-2013, 09:28 AM   #1
1/500 Dreamer
 
Join Date: May 2011
Posts: 453
..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor
Forum 'Script' Problem

Hi, I know this isn't a database issue, but I cannot find where to post about forum issues.

Basically over the last few days the website has become incredibly slow for me when moving between pages in the forum. When I click any new page the page opens, but I am unable to scroll down, or do anything with it for about 20-30 seconds. Sometimes it gives me an error message saying that there is a problem due to a long-running script. The page finally releases and will allow me to move around only once the Facebook 'Like' link has appeared at the top of the page.

Is anybody else having this problem, and is there anything can be done about it please as it is a little frustrating and can lead to my whole explorer page crashing?

Thank You.
..airman is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-04-2013, 12:49 PM   #2
Selfie with bros
 
LeoMuse747's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Age: 23
Posts: 10,581
LeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobbyLeoMuse747 is a legend of the hobby
Re: Forum 'Script' Problem

Quote:
Originally Posted by ..airman View Post
can lead to my whole explorer page crashing?

are you using Internet Explorer?
__________________
My diorama! Willy White Snowflake International Airport! Please check last pages!
My pictures on Flickr!
LeoMuse747 is online now   Reply With Quote
Old 07-04-2013, 01:09 PM   #3
1/500 Dreamer
 
Join Date: May 2011
Posts: 453
..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor..airman is a good contributor
Yes, on one computer I am. I use Safari on my home laptop.
..airman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:23 AM.

Latest Threads
- by ba319
- by oliver
- by Charter
- by Charter
- by Charter
 

Models of the Week
 


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

 

SEO by vBSEO 3.3.2